Annons:
Etiketterladdningnyheterappar
Läst 51 ggr
Niklas
1/31/22, 1:28 PM

Appen Jedlix betalar när du laddar bilen

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Jedlix finns inte i Sverige. Än så länge är det elbilsägare i Belgien, Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Norge och Schweiz som kan använda tjänsten som är utvecklad i Nederländerna. En förutsättning för att kunna använda Jedlix är att man har en Easee laddbox eller Tesla, BMW i3, Audi e-Tron, Jaguar i-Pace eller Mini Electric.

Idén är att styra kunderna till laddning under tider då belastningen på elnätet är som lägst. För det betalar elbolagen kunderna och Jedlix tar en andel av betalningen.

» Appen som betalar dig när du laddar din elbil - Tesla Club Sweden

» Charge your car smarter with Jedlix


Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?

Det finns appar som kan fjärrstyra när du vill starta ladda din elbil. Det finns till och med appar som kan starta laddningen först när elen blir extra billig p
  • Redigerat 1/31/22, 1:33 PM av Niklas
Annons:
Pådrift?
1/31/22, 1:42 PM
#1

Smart. Hoppas det kommer till Sverige

Att flyga är att misslyckas med att falla.

Tom
1/31/22, 1:48 PM
#2

Smart idé även om det rör sig om småpengar. Men med tanke på den minimala rabatt man ibland kan få på fossilbränsle så är det en ganska bra rabatt.

johan
1/31/22, 2:05 PM
#3

Det kanske också kan bli ett sätt att slippa strypa vindkraften när det blåser mycket. Om man kan få tillräckligt många att ladda bilarna eller hembatterier vid dessa tidpunkter, så kan man jämna ut belastningen.

Mvh // Johan

Född vid 334.00 PPM

Upp till toppen
Annons: